06 Dec

Speciális ajánlatok

Rate this item
(11 votes)

Bivalyvadászat Zambiában 2020-ban is


ajanlat 1

Igazi vadászkaland, ahol a civilizációtól távol, de mégis civilizált környezetben követhetjük a vadcsapásokon legendás vadász elődeink útjait. Az elmúlt évhez képest újabb területen van lehetőség vadászni, így a Nyampala mellett már Mukungule területén is.

Általános információk a Zambiai vadászathoz!

Ha a bivalyon kívül más vadat is szeretne elejteni, azt a vadászatot megelőzően előzetesen kell egyeztetni, mivel előre kell kiváltani a kilövési engedélyeket.

A vadászathoz vadászonként 10000 usd előleget kell átutalni, a fennmaradó összeget a vadászat végén kell fizetni.

A vadászat megszervezéséhez szükséges megadni, a vadászok nevét, pontos címét, útlevélszámát, fegyverszámát, lőszer mennyiségét. Fontos tudni a kalibert, mert az szükséges a vadászjegyhez és a fegyverbehozatali engedélyhez.

Malária elleni gyógyszert szedni kell és a sárgaláz elleni védőoltás kötelező! Az oltásról hozzák magukkal az igazolást, mert azt a repülőtéren kérhetik, szúnyogriasztó javasolt.

1. Nyampala koncessziós terület:

A vadászterület Zambiában Lusakától Észak-keleti irányban Mfuwe körzetében North Luangva nemzeti park déli részén található, kiváló bivalyos terület. Kiterjedése 270 négyzetkilométer, koncessziós terület, kerítés nincs. Vadászidény majus 1. és december 31. közötti időpontban van, de november 15-én befejezik a vadászatot, mert az esős évszak beköszöntésével az utak járhatatlanná válnak.

Szállás a Luangva folyó mellett épült safari táborban van. A házak teglaboll épültek, 2 ágyasak és angol WC-vel felszereltek.

Költségek 10 napra (ebből 3 utazási és 7 vadásznap) 1 bivaly kilövésével:

- 2/1-es vadászkísérés esetén 20.500 usd
- 1/1-es vadászkísérés esetén 22.500 usd


A nem vadászó kísérő napidíja 350 usd/nap.

Az ár tartalmazza: a transzfert (légicharter Lusaka és Mfuwe között, oda-vissza) fegyverbehozatali engedély egy fegyverre, vízum, szállások, étkezések és üdítők, vadászjegyek, kilövési engedély 1 db bivalyra, a trófeák nyúzását, csomagolásának és dokumtentációjának költségeit.

Az ár nem tartalmazza a repülőjegyet Budapest-Johannesburg-Lusaka útvonalon.

További vadászati lehetőségek a területen:

baboon 200 usd zebra 1.800 usd
puku 1500 usd
krokodil 4000 usd
duiker (common) 700 usd
kudu 2,800usd
bivaly 4800 usd
hartebest (lichtenstein) 1.500usd 
viziló 4000 usd
hiéna 1.500 usd
impala 600 usd
varacskosdisznó 850usd
wildebeest cookson 3000 usd  vizibak 1600 usd

2. Mukungule:

Ez a koncessziós terület Lusakától eszak keleti irányban 700 km-re található. A terület kiterjedése 300 négyzetkilométer, hegyes-dombos, gyakran erdővel borított, de leginkább bozótos a jellegű.

A vadásztábor egy tiszta vizu folyó partján található. A házak igenyesen kialakitottak, 2 ágyasak, zuhanyzóval és wc-vel felszereltek.

Ezen a területen csak gyalogosan a bivalyok nyomát követve vadászunk, ami azt jelenti, hogy akár napi 10-15 km-t kell gyalogolni, ami megköveteli, hogy a vadász megfelelő fizikai állóképességgel rendelkezzen! Emiatt csak 1/1-es vadászatokat szervezünk, de azt hiszem ez az a vadászat, ami leginkább emlékezetes marad, hiszen egyenlő eséllyel indul a vad és a vadász.

A területen rendkívül jó bivalyokat lehet lőni, nem ritka a 42-44 incs-es trófea sem, amelyek már rekordméretűek.

Költség, 10 napra (ebből 3 utazási és 7 vadásznap) 1 bivaly kilövésével 19.500 usd

Az ár tartalmazza: a gépkocsi transzfert Lusaka és a vadásztábor között oda-vissza, napi mosási szolgáltatás, fegyverbehozatali engedély egy fegyverre, vízum, szállások, étkezések és üdítők, vadászjegyek, kilövési engedély 1 db bivalyra, a trófeák nyúzását, csomagolásának és dokumtentációjának költségeit, a vadászat utáni szállás Lusaka Intercontinental Hotelben.

Az ár nem tartalmazza a repülőjegyet Budapest-Lusaka útvonalon és a trófeák hazaszállításának költségeit.

További vadászati lehetőségek a területen:

viziló 4000 usd
bozótibak 1.300 usd
impala 600 usd
varacskos disznó 850 usd
zebra 1.800 usd
Puku 1500 usd


A 7 napos vadászati engedély birtokában maximum 7 vadat lehet elejteni. A sebzés elejtésnek számít!

További részletekről a következő címen lehet érdeklődni: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   vagy telefonon a 00-27-83-5475-071 számon.

Oroszlánvadászat

Oroszlánvadászatokat szervezünk a Dél-afrikai Köztársaság North West tartományban Toskától nyugati irányban a Botswanai határ szomszédságában.

ajanlat 3

Szállás és elhelyezés a vadászterületen. A vadászterület 6 ezer hektár kiterjedésű.

A vadászaton az oroszlán nyomát követve gyalogosan cserkeljük be az elejteni kívánt vadat. A nyomkeresők kísérik a vadászokat. Lehetőség van terepjáróval is követni a vadat, de a lövést lehetőség szerint már a földről kell megtenni.

ajanlat 2

Csak kifejlett nőstény vagy hím oroszlánt ejtünk el. A vadászat természetesen kombinálható a standart antilopvadászattal.

ajanlat 4

Árak:

5 nap, 3 teljes vadásznappal 1 nőstény oroszlán elejtésével 7000 euro

5 nap, 3 teljes vadásznappal 1 hím oroszlán elejtésével 15000-30000 euro-kozott.

Az árak tartalmazzák az 1/1-es vadászkísérést, transzfereket, gépkocsi használatokat, az oroszlán trófeadíját, nyúzást, vadászjegyet, CITES engedélyt, szállást és étkezéseket, viszont nem tartalmazzák a Budapest-Johannesburg közötti repülőjegyet, a trófeák csomagolásának, hazaszállításának költségét.

A vadászat 4.000 euro előleg átutalásával lehet lefoglalni, a fennmaradó összeg a vadászat végén fizetendő.

Last modified on Monday, 02 March 2020 12:30
More in this category: « Gallery Special offers »
Lájkolj minket Facebookon!

Szalontai knives

szalontai eng

Készült 2011 | AfrikaiVadászat.hu